Recuperem la conversa que la revista elpetitmiquel va tenir amb Berta Espona, ex-monitora de l’Escola d’estiu

El número 14 de la revista elpetitmiquel va publicar una entrevista a Berta Espona Canal, ex-monitora de l’Escola d’estiu. Aleshores tenia 17 anys i era estudiant de 1r de Batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Aquell estiu, el del 2018, el va comença d’una manera especial, ja que s’estrenava com a pre-monitora de l’Escola d’estiu d’elpetitmiquel. La revista elpetitmiquel va conversar una estona amb la Berta. Avui, tres anys després, quan estem a punt de tornar a inaugurar una nova edició de l’Escola d’estiu recuperem part d’aquella entrevista.

Què et va fer decidir que volies ser monitora de l’Escola d’estiu d’elpetitmiquel? La dinàmica de l’escola i el tracte amb la gent m’agradava. Em vaig parar i pensar. A veure, tenen escola d’estiu, has fet el curs i t’agraden els nens. Estaria bé mirar si hi hauria alguna possibilitat de poder-hi entrar. De fet, quan vaig fer 16 anys vaig tenir clar que volia començar a treballar. I l’any passat ja ho vaig mirar, però em faltava el títol.

Què esperes de l’Escola d’estiu? Espero que m’aporti la vessant de treballar des de l’altra banda de l’escola. Els professors tenen experiències de vida de l’escola des d’una altra perspec-tiva que no tenim els estudiants. Espero buscar una vessant diferent i poder-la provar.

Part de l’entrevista publicada a la revista elpetitmiquel número 14, publicada l’any 2018. Podeu llegir l’entrevista completa aquí.