Mesures de prevenció

COVID-19 ESCOLA ESTIU 2021

Els nens i nenes de P3, P4, P5 i 1r de primària (colles Inventors/Aventurers) no han de portar la mascareta a l’aula quan estan amb el seu grup bombolla. Si en alguna circumstància, en un espai interior, es barregen grups bombolla, cal posar-se la mascareta. El trajecte amb autobús a la piscina/sortida en seria un exemple. Quan aquests nens i nenes surtin de l’aula (wc, passadissos…) cal que portin mascareta.

Els nens i nenes de 2n, 3r, 4t, 5è, 6è de primària i 1r d’ESO (colles Intrèpids/Explorers) han de portar la mascareta a l’aula, ja que és un espai interior on és difícil que es mantingui la distància de seguretat. En espais interiors (wc, passadissos…) cal portar la mascareta.

En espais exteriors, on el grup bombolla no es barreja amb un altre grup bombolla, no cal portar la mascareta. Per tal que això es respecti, els patis estant sectoritzats per zones.

En situacions en què, en un espai exterior, es barregen grups bombolla i no es pot mantenir la distància de seguretat (1’5 metres), l’alumnat ha de portar la mascareta. La piscina és un exemple. Quan un infant no es banya, cal que porti sempre la mascareta, així com cal que els grups estiguin per zones i no es barregin. L’única excepció en què aquests infants poden estar barrejats amb altres grups bombolla i no han de portar la mascareta és quan es practica un esport.

Per tant, en el servei de matiners i l’esbarjo del servei de menjador han de portar la mascareta.

En el cas dels trajectes amb autobús, tot l’alumnat ha de portar la mascareta. A banda, estaran situats en grups bombolla i separats entre ells per una filera de seients.

Tots els monitors, monitores i mestres han de portar sempre la mascareta a l’interior i a l’exterior.

En espais exteriors, si els monitors, monitores i mestres poden mantenir la distància de seguretat amb el grup bombolla, aleshores se la poden treure.

Al menjador, els grups bombolla estant situats per taules. Els monitors i monitores han de portar mascareta en tot moment i els nens i nenes també, excepte quan mengen.

Atentament.

Equip de l’Escola d’Estiu.