Torna l’Escola d’estiu a elpetitmiquel

Torna l’estiu i a elpetitmiquel tenim ganes de riure, passar-ho bé, fer noves amistats, compartir i, sobretot, endinsar-nos en la seva màgia. Cada estiu, a elpetitmiquel obre les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. L’estiu a elpetitmiquel es viu amb la colla.

Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin assolint, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir més autonomia i responsabilitat. D’aquí que donem importància a les sortides, les excursions, les acampades i les colònies. I és de manera lúdica i divertida per mitjà de les arts plàstiques i escèniques i l’esport. També posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació.

A l’Escola d’estiu d’elpetitmiquel és com una gran família que s’organitza per grups d’edat. Hi ha Inventors, Aventurers, Intrèpids i Explorers.

Inventors. És el grup format pels infants que aquest curs 2020/2021 fan P3 i P4. Els Inventors fan jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal i canten. També fan sortides, van a la piscina i fan excursions. Ho fan en català i aprenen expressions i cançons en anglès. Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Inventors només cal clicar aquí.

Aventurers. És el grup format pels nens i nenes que aquest curs 2020/2021 fan P5 i 1r de primària. Fan jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal, cançons… I també s’inicien en la pràctica de diferents esports. Ho fan en català i aprenen expressions en anglès. Com que els agrada l’aventura, van dos dies de colònies. Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Aventurers només cal clicar aquí.

Intrèpids. És el grup format per nens i nenes que aquest curs 2020/2021 fan 2n, 3r i 4t de primària. L’esport, l’anglès, l’art i el joc s’uniran aquest estiu en les activitats dels nens i nenes més intrèpids. Posaran a prova les seves habilitats i practicaran nous recursos com el moviment, la interpretació i les arts escèniques. Els intrèpids ja estan preparats per fer una acampada al pati de l’escola i anar tres dies de colònies. Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Intrèpids només cal clicar aquí.

Explorers. Són els nens i les nenes més grans amb ganes de fer més aventures. Aquest curs 2020/2021 fan 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària. A més de la resta d’activitats, faran una bicicletada de dos dies amb bivac inclòs i les colònies d’anglès de cinc dies. L’anglès s’integra a les activitats per promoure les competències comunicatives en un entorn quotidià i de lleure, tot fent activitats lúdiques i esportives. Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Explorers només cal clicar aquí.