Inaugurem Druta pel Bisaura, una nova aventura per a nois i noies de 12 a 15 anys

Tenim ganes de canviar de rutines, de fer coses noves amb els amics, de posar-nos a prova, d’anar amb bici, d’escalar, d’acampar, de banyar-nos al riu, de jocs de nit… Aquest estiu, tenim ganes d’estiiuu. I pensant en tot això i en vosaltres hem inaugurat Druta, un programa que ens convida a descobrir el nostre entorn a través de la muntanya, el paisatge i l’amistat. Aquest estiu, Druta pel Bisaura. 

Druta pel Bisaura és una proposta pensada per a nois i noies de 12 a 15 anys amb l’objectiu de fomentar l’autonomia personal, complementada amb el treball en equip. I és que en un equip, els seus integrants reconeixen la seva independència, però entenen que les metes de l’equip estan per sobre de les personals i resulten més senzilles d’assolir amb el suport mutu.  

El Calendari

Juliol 2022Dilluns 4Dimarts 5Dimecres 6Dijous 7Divendres 8
TEMAICEBREAKINGVIU L’AVENTURA!DERUTA 1DERUTA 2DERUTA 3
ANEM AMBBICIBUSTREN+TREKKINGTREKKINGTREKKING+BUS
OBJECTIUFormació de grupsParticipació en grupEsport i naturaEsport i naturaEsport i natura
ACTIVITATSOrientació i supervivènciaAeroforestal, orientació al bosc, geocaching, slackline, rocòdrom…Fem ruta de Sant Quirze de Besora a Vidrà + piscinaDescobrim l’entorn: de salt en salt… + piscinaComiat remullat
DORMIMa casaa casaa la tendaa la tendaa casa
SPOILERSamarretaAnigamiJoc de nitGimcanaRetorn a casa
  • Places que s’ofereixen: 25 places.
  • Preu de l’activitat: 160€.
  • Inscripció oberta del 20 de maig al 12 de juny.
  • Reunió amb participants i famílies: 26 de maig a les 19:30h a les instal·lacions del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Proposta compatible amb l’escola d’estiu d’elpetitmiquel.

Tots els detalls aquí