D’estiiuu! també a Sant Miquel

Aquest estiu, al Col·legi Sant Miquel dels Sants, també estem D’estiiuu! amb les propostes Druta i de l’Escola d’idiomes. Només per a estudiants d’ESO i Batxillerat.

Tenim ganes de canviar de rutines, de fer coses noves amb els amics, de posar-nos a prova, d’anar amb bici, d’escalar, d’acampar, de banyar-nos al riu, de jocs de nit… Aquest estiu, tenim ganes d’estiiuu. I pensant en tot això i en vosaltres hem inaugurat Druta, un programa que ens convida a descobrir el nostre entorn a través de la muntanya, el paisatge i l’amistat. Aquest estiu inaugurem Druta, una aventura que ens porta pel Bisaura. 


L’Escola d’idiomes del Col·legi Sant Miquel dels Sants ofereix cursos per a totes les edats i necessitats. A l’estiu, oferim cursos intensius d’anglès per estudiants de secundària i batxillerat. Els cursos estan pensat per aprofundir en l’anglès de manera intensiva i preparar els exàmens de Cambridge. Aquest estiu, a l’Escola d’idiomes del Col·legi Sant Miquel dels Sants també estem D’estiiuu. Aprofita aquest estiu en anglès!