D’estiiuu en anglès amb l’Escola d’idiomes

L’Escola d’idiomes del Col·legi Sant Miquel dels Sants ofereix cursos per a totes les edats i necessitats. A l’estiu, oferim cursos intensius d’anglès per estudiants de secundària i batxillerat. Els cursos estan pensat per aprofundir en l’anglès de manera intensiva i preparar els exàmens de Cambridge. Aquest estiu, a L’Escola d’idiomes del Col·legi Sant Miquel dels Sants també estem D’estiiuu. Aprofita aquest estiu en anglès!

Juliol’22


Setembre’22


KET
PET
FCE(First Certificate) 
CAE (Advanced)
CPE (Proficeny)

El Col·legi Sant Miquel dels Sants té l’acreditació com a Centre Preparador i Examinador dels exàmens oficials de Cambridge. El Col.legi Sant Miquel dels Sants és també Cambridge Educational Partner. Un reconeixement als continguts i a la metodologia utilitzada en l’aprenentatge de la llengua anglesa en totes les etapes del Col·legi segons la filosofia Cambridge Learning Journey.


Inscripció

Del 20 de maig al 12 de juny.


Llibre de text i material

Cal portar el llibre CPE: 9781107609532: Cambridge English Proficiency 1 for Updated Exam Student’s Book without Answers. 

Podeu comprar el llibre a qualsevol llibreria o fer-ne servir un del Banc de llibres de l’escola. El preu de reciclatge és d’11€ I cal tornar ell llibre en les mateixes condicions que s’ha rebut. 

Cal portar també ordinador personal. 


Examen

Data de la convocatòria: 09/07/2022 

Preu dels drets d’examen: 217€ 


Preus

Preu curs sencer: 210€ 

L’import del curs, banc de llibres i drets d’examen es girarà abans de l’inici del curs al número de compte habitual. 

Els pagaments no són reemborsables. 


Nota: el dia 13 de juny es cobrarà, en concepte de reserva, el 50% de l’Escola d’idiomes, per mitjà de domiciliació bancària. En cas de no partircipar-hi no es podrà reclamar la devolució. La resta es cobrarà la primera setmana de setembre.