La meva colla

A l’Escola d’estiu d’elpetitmiquel, som una gran família. Ens organitzem per grups d’edat, i sovint fem coses tots junts. Cantem, anem a la piscina, anem d’excursió, ens ajudem, fem troballes, esmorzem plegats, dibuixem, saltem, riem, saltem i sobretot compartim vivències. Totes les activitats tenen com a objectiu primordial,  l’oci, el lleure i gaudir d’allò que es fa de forma conjunta i amb la colla. Els amics i amigues de la colla de l’Escola d’estiu són la meva colla d’estiu.
I tu, de quina colla ets?

Inventors

Som el grup format pels infants que aquest curs 2021/2022 fem P3 i P4.

Fem jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal i cantem. També sortim, anem a la piscina i fem excursions. Tot això ho fem en català i aprenem expressions i cançons en anglès.

Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Inventors clica aquí.


Aventurers

Som el grup format pels nens i nenes que aquest curs 2021/2022 fem P5 i 1r de primària.

Fem jocs, psicomotricitat, expressió plàstica i corporal, cançons… I també ens iniciem en la pràctica de diferents esports.  Ho fem en català i aprenem expressions en anglès. Com que ens agrada l’aventura, anem dos dies de colònies.

Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Aventurers clica aquí.


Intrèpids

Som el grup format per nens i nenes que aquest curs 2021/2022 fem 2n, 3r i 4t de primària.

L’esport, l’anglès, l’art i el joc s’uniran aquest estiu en les activitats dels nens i nenes més intrèpids. Posarem a prova les nostres habilitats i practicarem nous recursos com el moviment, la interpretació i les arts escèniques. Els intrèpids ja estem preparats per fer una acampada al pati de l’escola i anar tres dies de colònies.

Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Intrèpids clica aquí.


Explorers

Som els nens i les nenes més grans amb ganes de fer més aventures. Aquest curs 2021/2022 fem 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària.

A més de la resta d’activitats, farem una bicicletada de dos dies amb bivac inclòs i les colònies d’anglès de cinc dies. Una excusa: anglès, anglès i anglès per promoure les competències comunicatives en un entorn quotidià i de lleure, tot fent activitats lúdiques i esportives. Ready, steady, fun!

Per veure el calendari, el suro amb totes les notificacions i les imatges i els vídeos de la colla dels Explorers clica aquí.A elpetitmiquel i al Col·legi Sant Miquel dels Sants tenim com a objectiu d’Entorn d’aprenentatge “Oferir un model d’escola oberta a l’entorn, flexible i capaç d’incloure les diferents modalitats d’educació -formal i no formal- per facilitar el desenvolupament integral del nostre alumnat”.

Objectiu 8. Horitzó 2030. Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic